I <3 NUDE

Nagyban zajlanak a tavaszi szortiment frissítések, ami arra sarkallt, hogy szétnézzek, mire érdemes beruházni, mit érdemes kipróbálni. Kezdetben a Catrice Rock-o-co kollekciójával szemeztem, de mikor élőben vizslattam a Rossmannban valahogy nem fogott meg. Pontosabban ez sem igaz, a csomagolás gyönyörű, majdnem vettem is egy körömlakkot, de aztán, mint a nagyon tudatos vásárló, aki még sosem vett meg egy ezredik táskát, mert virágos volt a belseje, visszatettem a polcra.
Nem éreztem a bel tartalmat valami nagyon különlegesnek, olyan hétköznapi szép bundába csomagolva. Meg a körömlakk ecsetét alig tudtam megfogni, olyan picire sikerült, pedig nincs nagy kezem.
Meg aztán rájöttem, hogy nekem már tavasz van és unom a hideg színeket. Úgyhogy bár kicsit fájt a szívem üres kézzel távoztam.

Aztán jött a meglepetés. Nem valami kiemelkedő a csomagolás, sőt, szinte alig tér el az állandó kollekciótól. De a termékek, istenem. Első látásra beleszerettem az Essence I <3 nude kollekciójába.

A dolog pikantériája, hogy Debrecenbe még nem ért el, gondolom, lassabban fogynak a régi, leárazott termékek, viszont a honlapon már beleszerettem pár darabba. (Update, a barátnőm másnap nézett be ugyanoda és addigra már ki voltak téve... ilyen az én formám)

Az első és legfontosabb, aki nem próbálta a Lash Princesst azonnal csapjon le egyre. Én még a rózsaszín borítású darabot vettem meg, de sejtésem szerint csak ruhát cseréltek rajta és ugyanazt a formulát és kefét kapjuk vissza. Én imádom, de már annyi teszt van internet szerte, hogy nem ragoznám tovább, ki kell próbálni.

csm_5160253276_5a29c174c0.png

Nálam nem létezik olyan, hogy túl sok barna, nekem minden árnyalatból kell egy. Nem is csoda, hogy egyből elérzékenyültem, amikor megláttam a mono szemhéjpúdereket. A személyes kedvencem a 03 crème brûlée árnyalat, de még fontolgatom, hogy a 02 cake pop-ot is beszerzem. Olyan szépek, nem?

A rúzsok közül nagyon tetszik a porcelain doll, de sajnos ismerem a világos Essence rúzsok pigmentáltságát. Pechemre viszonylag sötét, lilás rózsaszín a szám színe, így ezek kb semennyire nem látszanak rajtam. Ugyanakkor púderrel lemattítva már egész szépen mutatnak, viszont erre a célra inkább az akciós, 300 Ft-os rúzsokat szánom, úgyhogy ez a vásár most kimarad. A cool nude árnyalat pigmentáltságát majd még tesztelem a boltban, de képen nagyon tetszik. Nagyon szép kis kollekciót hoztak egyébként össze rúzsokból az idén, majdnem mindenki találhat a saját bőréhez/ajkához passzoló nudeot, erre bizony jár az 5*.

A szájfényektől ennyire már nem estem hasra, bár ennek lehet ahhoz van köze, hogy egyébként se rajongok valami nagyon a szájfényekért. A 03 taste the sweets-en kívül egyébként a rúzsokhoz alakították a színüket.

 

ÉS a körömlakkok. A két világosabbtól nem fogtam padlót, majdnem minden hasonló szortimentben megtalálhatóak. De a két sötétebb és a topper… Mindet. Most. Különösen tetszik, hogy ez végre a nude nem azt jelenti, hogy barnába hajló unalmas színek, sőt. Sokkal inkább a rózsaszínes, kicsit barackos igazi tavaszias hangulat és színvilág, engem megvettek kilóra.

 

csm_5123953276_ae9ecebd55.png

07 hope for love

csm_5123553276_e50912b02b.png
03 i'm lost in you

 

Mint látszik alig várom, hogy végre itt is kaphatóak legyenek. Nagyon tetszik, hogy a természetesség egy ilyen üde, friss és tavaszias felhangját fogták meg.
Májusban pedig érkezik a Catricehez a Nude Purism kollekció. Azt hiszem már tűkön ülök.
JA és egyébként is közeleg a Glamour napok ahol a Rossmannokban 25%-os kedvezménnyel vásárolhatjátok meg őket!

Nektek mi a kedvenc a kollekcióbol?

Bisous: A

 

(A képek forrása:www.essence.eu/hu )