Beauty things I’m suck at

Szépségápolási dolgok amikben béna vagyok

 

Így magyarra lefordítva milyen bénán hangzik… mindegy lényeg a lényeg, hogy egy kis ön ócsárolás jön, mert írhatok én akármit itt a blogon, a való életben én is sok mindenhez vagyok rettenetesen béna.

 

1, Ez rettenetesen vicces és ciki egyben, de én nem tudok normálisan arcot mosni. Mármint tiszta lesz a végén az arcom, de valahogy mindig csöpög mindenemről a víz a végére. A legjobban azt utálom, hogy már a második mozdulatnál folyik le a víz a karomon és nedves lesz a ruhám. Brr…Miért nem megy nekem ez úgy, mint a filmeken?!

 

2, A tusvonal. Na jó ebben mindenki egy kicsit béna, de általában a farkincát nem tudják szépen , egyformára meghúzni. Bezzeg én! Egyszerűen sose tudom, hogy meddig húzzam a tust a szempilláim tövénél. Olyan szerencsétlenül állnak a pilláim, hogy nem látom rendesen, félig lecsukott szemmel, meg nem tudok vonalat húzni.

 

3, Mondtam már, hogy olyan vagyok, mint egy vakond? Meg ráadásul rejtett szemhéjam is van? Na ennek csodás következményeként nem látom rendesen a bal szemem külső szemzugát, úgyhogy így ott nem is tudom rendesen kifesteni. Pont ott van ugyanis a szemhéjam kis redője, úgyhogy nyitott szemmel esélytelen a dolog, félig csukottal meg egyszerűen nem látom. Így általában tippelek és nyitott szemmel addig igazgatom a sminket, míg jónak nem találom. Fogalmam sincs, hogy nézhetek ki pislogás közben, de talán jobb is :D

 

4 Szemöldöknövesztés. Egy ideig próbálkozom, hátha kicsit vastagabb lesz. Viszont egy idő után muszáj kiszednem, mert már kitölteni se tudom rendesen, eddigre kb olyan vastag amilyenre szeretném. Én tényleg mindig csak pár kósza szálat tépek ki, de a végén mindig kiderül, hogy ezek miatt a szálak miatt tudtam kicsit vastagabbra csalni a szemöldököm. Rettenetes.

 

5 Nappali arckrémválasztás. Vagy tápláló és nem tudok rá sminkelni, vagy tudok rá sminkelni, de olyan, mintha nem is használnék. Vagy kipattogok tőle. Pompázatos, ugye?

 

Én ezekben vagyok rettenetesen béna. Ti mit ügyetlenkedtek el rendszeresen?

 

Bisous: A